Principals
Llom amb pinya
06/03/2021
INGREDIENTS:
10 o 12 talls llom de porc
1 pot de pinya en conserva
1 ceba
oli
sal
farina
picada de 12 ametlles torrades i un gra d’all
ELABORACIÓ:
- S’enfarina el llom i es fregeix pels dos costats, sense enrossir-lo en una paella amb oli ben calent
- Anem posant els talls en una cassola que pugui anar al forn
- Amb el mateix oli de fregir afegirem la ceba a trossos i quan estigui al punt la retirem i triturem.
- Tornarem a incorporar-la a la paella, afegirem la pinya a trossos i mig got d’aigua, deixant que s’agermani durant 1 minut.
- Afegirem aquesta salsa damunt els talls de llom que tenim reservats.
- Fiquem la cassola al for a 180º durant 20 o 25 minuts i ja el podem servir.
- A mitja cocció de forn si volem podem afegir una picada d’ametlles i all
La Cuina de l’Albada
St. Jordi . 2004