Principals
Conill amb bolets
06/03/2021
Recepta tradicional a les famílies de les nostres terres.
INGREDIENTS:
1 conill trossejat
Bolets ( naturals, deshidratats o de pot)
farina
sal
pebre
1 branca de fines herbes
2 ó 3 grans d’all
Avellanes
Ametlles
1 galeta maria
1 vas de brandi
1 vas de moscatell
ELABORACIÓ:
- Agafem el conill trossejat i el salpebrem, després l’enfarinem
- En una cassola amb oli, posarem el conill, i les herbes
- Mentrestant farem la picada dels alls, ametlles, avellanes i la galeta.
- Una vegada estigui ben ros hi afegirem la picada i els bolets.
- Donarem uns quants tombs per que quedi repartit i podrem afegir el vas de brandi i el de moscatell.
- Ho deixarem fent xup-xup durant uns 25 minuts sempre amb el foc baix.
- Uns cop cuit, ho deixem reposar una mica ( els plats de cassola sempre resulten mes bons si estan reposats)
La Cuina de l’Albada
St. Jordi . 2004