Entrants
Quiche lorraine de formatge i pernil dolç
09/03/2021
Aquesta quantitat acostuma a ser per a 4 ó 6 persones, segons es serveixi com entrant o plat calent.
INGREDIENTS:
- 1 lamina de pasta brisa salada (o pasta full)
- 200 ml. de nata líquida
- 4 ous
- sal
- pebre
- 150 g de pernil dolç
- 200 g de formatge rallat Emmental
ELABORACIÓ:
- Posar la lamina al motlle, aprofitant el paper vegetal i punxar-la amb una forquilla.
- Trossejar el pernil dolç i col·locar-lo per damunt de la lamina.
- Per fer la crema, poseu els ous, la sal, el pebre, la nata liquida i la meitat del formatge en un bol i bateu-los.
- Tot seguit, s’aboca al damunt del pernil dolç.
- A continuació, cobriu-ho tot amb la resta del formatge ratllat i deixeu-ho coure al forn a 180 o 190 graus durant uns 30 minuts.
Recepta de: ROSITA BOTAM MONNE