Entrants
Gaspatxo a l'estil de la Carme
06/03/2021
El plat no es gens de complicat, i no requereix molt temps de cuina.
Molt agradable i refrescant a l’estiu i amb el que segur que triomfàreu.
INGREDIENTS:
5 tomàquets madurs
5 cogombres tendres
2 pebrots verds
4 dents d’all grans
1 got petit d’oli d’oliva
Vinagre i sal al gust
ELABORACIÓ:
- Es pelen els tomàquets i el als, es trossegen el pebrots i el pelen els cogombres.
- Es posen tots els ingredients en una olla alta amb l’oli, el vinagre i la sal.
- Se li afegeixen 2 litres d’aigua i es tritura tot amb la batedora.
- Ben triturat es col·loca en un altre recipient, millor si es de vidre, i es deixa a la nevera.
- Es serveix ben fred.
- Es pot acompanyar amb un trossets de pa torrat.
La Cuina de l’Albada
St. Jordi . 2004