Postres
Turró de nata i nous
01/03/2021
El torró es un dels postres tradicionals en les Festa de Nadal i que podem tenir sempre a ma, com acompanyament, en moments de tranquil·litat mentre gaudim d’un té o cafè.
Son uns postres gens complicats, i que requereix de poc temps a l’hora de preparar-los.
INGREDIENTS:
100 ml. de nata
200 g. de sucre glaç
50 g. de xocolata blanca
150 g. de farina d’ametlla
125 g. de nous
ELABORACIÓ:
- En una pot col·locarem la nata amb el sucre a foc mínim.
- Quan comenci a bullir posarem la xocolata I remenarem fins a la seva total dissolució.
- Una vegada aconseguida la barreja es retirarà del foc per incorporar les nous tot remenant.
- A continuació i sense deixar de remenar s’incorporà la farina d’ametlla.
- Aconseguida la textura desitjada ho abocarem en un motlle el taparem amb paper de forn ficant un pes per sobre.
- Es deixarà reposar a la nevera durant 24 hores.
Bon profit i ha gaudir!!
Recepta de: LLUÏSA LACASA