Postres
Tarta de poma
04/03/2021
La tartà de poma es un dels postres fàcils i molt tradicionals a les llars en les seves diferents versions.
En aquesta ocasió os presentem una forma fàcil i molt gustosa.
El plat no es complicat, i no requereix molt temps de cuina.
Amb una mica ganes i il·lusió segur que triomfàreu.
INGREDIENTS:
1 massa de pasta de full
2 ous
75 grams de sucre
¼ de litre de llet
2 pomes Golden.
ELABORACIÓ:
- Ficar la pasta de full en un motlle amb el mateix paper que porta per protegir la base.
- En bol barrejar els ous, el sucre i la llet amb la batedora.
- Mentre s'escalfa el forn fins a 190º , tallar la poma a gallets i col·locar-la sobre la massa.
- Quan la poma estigui ben col·locada incorporar la barreja preparada per damunt.
- Aquesta preparació la ficarem al forn que estarà a 190º i la mantindrem durant 35 minuts.
- Podem retirar-la del forn i deixar que se refredi a temperatura ambient.
- En cas de no consumir-lo quan estigui fred. Col·locar-la a la nevera, si pot ser tapar-lo per menjar quan ens vingui de gust.
Recepta de: M. CARMEN RIBERA