Postres
Pastis de nous i panses
07/03/2021
INGREDIENTS:
- 1 iogurt natural
- sucre (2 mesures del pot de iogurt)
- farina (3 mesures del pot de iogurt)
- ½ sobre de llevat
- 1 copa anís
- ratlladura pell d’una llimona o taronja
- 100 g de panses
- 100 g de nous trencades a trossos
- 4 ous
ELABORACIÓ:
- Escalfar el forn a 175º
- Preparem un motlle folrat amb paper de cuina, untat amb mantega i un polsim de sucre (ho reservem)
- Posem a la gerra de la batedora els ous i el sucre ho batem fins que quedi una crema espumosa.
- Afegim el iogurt i a poc a poc la farina tamisada, el llevat i la ratlladura.
- Ho barregem tot fins que quedi una pasta ben fina.
- Tot seguit fiquem al motlle la meitat de la barreja, repartim la meitat les panses i les nous.
- Acabem d’afegir la resta de la massa i pel damunt la resta dels fruits secs.
- L’empolsarem amb sucre i el posem al forn durant 30 minuts.
La cuina de l’Albada
Sant Jordi 2004